fbpx

Tens un munt d'idees al cap però no saps per on començar? Creus que no tens els recursos suficients per a un rodatge? Acompanya'ns i comprova com pots fer un rodatge de forma molt senzilla i espectacular.

Descarrega GRATUÏTAMENT l'eBook "CONSELLS D'OR PER A CREAR EL TEU CURTMETRATGE"

*Una vegada introdueixis el correu electrònic revisa la teva safata d'entrada. T'hem enviat un missatge amb l'enllaç per a la descàrrega de l'eBook.

RODA UN CURTMETRATGE DE MANERA SENZILLA

Hem creat un eBook molt complet amb consells, informació, recursos, programes... i molt més del que t'imagines! perquè puguis crear el teu curt i realitzar el teu somni.

Et sents identificat amb alguna d'aquestes situacions?

✅ T'agradaria crear el teu propi curtmetratge però no saps per on començar.

✅ Ets un actor o actriu i t'agradaria conèixer més en profunditat les parts i l'estructura d'un rodatge.

✅ Ets un creador o creadora de contingut i vols saber com crear bons vídeos per a les teves campanyes de màrqueting que generin engagement amb el teu públic objectiu.

✅ Creus que fer un rodatge o gravar vídeos de qualitat és molt costós que està solament a l'abast d'uns pocs.

eBook Consells d'Or per a Crear el teu Curtmetratge

Què trobaré a l'eBook?

A l'eBook en format PDF trobaràs, dividit en tres punts (preproducció, la producció i la postproducció), com realitzar el teu propi rodatge.

  • LA PREPRODUCCIÓ. El primer que necessitarem és una bona idea per a escriure un guió. No t'aclaparis, ho farem de forma molt senzilla.  Us oferirem tips perquè puguis generar el teu propi guió i el puguis escriure tu mateix.
  • LA PRODUCCIÓ. Ha arribat el dia! Ja tens als teus actors i actrius, tens una localització, una gravadora de so i una càmera. Ja podem començar! Et donarem consells com acostar-te a l'actor o actriu i treure-li tot el profit possible i consells per a moviments cinematogràfics especials per a atorgar aquest look especial al teu treball.
  • LA POSTPRODUCCIÓ. Fantàstic, ja estàs davant de l'ordinador. Crea una carpeta del teu projecte, dins d'aquesta carpeta en crearàs una altra per als clips de vídeo que hagis realitzat i una més per als arxius d'àudio. Et donarem consells perquè sapigueu realitzar un bon muntatge, de manera senzilla i ben estructurat per aconseguir rodar un curtmetratge genial.

Descarrega GRATUÏTAMENT l'eBook "CONSELLS D'OR PER A CREAR EL TEU CURTMETRATGE"

*Una vegada introdueixis el correu electrònic revisa la teva safata d'entrada. T'hem enviat un missatge amb l'enllaç per a la descàrrega de l'eBook.

SUBIR