fbpx


El Projecte de Portes Obertes Online 2021 per a Centres Educatius
dona resposta a la inquietud de voler
mostrar el centre a grans grups de manera online, d’una forma fluida, senzilla i segura que, a la vegada, pugui atendre tots el dubtes i pors
que tingui qualsevol
família o estudiant.

Per a tal finalitat has de seguir una sèrie de passos per poder implementar el
Sistema d’Esdeveniments Online Moviedron:

Descarrega GRATUÏTAMENT la descripció detallada dels 6 passos o sol·licita la informació addicional que necessitis aquí:

*Una vegada introdueixis el correu electrònic revisa la teva safata d'entrada. T'hem enviat un missatge amb l'enllaç per a la descàrrega del eBook.

El Mètode de 6 Passos:

Adquireix la capacitat de fer Reunions Online de Qualitat amb la llicència PRO de la plataforma Zoom.


✅ Passa de Reunions a Seminaris Online amb centenars d'assistents, sense "miniatures", amb control d’intervenció dels assistents, aixecar la mà, sales simultànies de tutories, sistema de preguntes i respostes controlat... adquirint el Mòdul Addicional Webinar de la plataforma Zoom de realització de Seminaris Online.


Transmet el contingut de la manera més propera, clara i professional possible, preparant el "SET de l'Equip de Direcció": configurant l’espai amb la il·luminació adient, càmera reflex d’imatge de qualitat i so professional, pensant amb possibilitat de croma per a fons virtual...


✅ Prepara un Càmera Itinerant per al Tour Interior amb Guia: entrenant un càmera sense fils que anirà seguint a la persona que realitza el tour pel centre educatiu i que explica els diferents espais i activitats.


Assegura unes Jornades fluides i amb una Experiència Dinàmica per les Famílies, fent que en tot moment aparegui en pantalla gran la persona adient, compartint vídeos o presentacions, organitzant sales de grups de dubtes, controlant intervencions dels assistents, realitzant la gravació... Prepara una persona per a fer el Servei de Realització de la Jornada.


Fes visible la gravació a la Web per a famílies que no han pogut venir, per les que ho volen tornar a veure o com a històric, sense vulnerar drets d’imatge o intimitat.


O fes-ho tot en 1 sol Pas:

Oblida't de tots els problemes tècnics, de configuració, connexió i realització contractant tot el procés, o els passos que se't facin més enrevessats, a Moviedron.


Pas 1 - Reunions Zoom
Pas 2 - Webinars Zoom
Pas 3 - SET Equip Direcció
Pas 4 - Càmera Itinerant
Pas 5 - Realització
Pas 6 - Gravació

VOLS ARRIBAR A TOTES LES FAMÍLIES QUE CALGUI
INDEPENDENTMENT DE LES RESTRICCIONS COVID DEL MOMENT?

Descarrega GRATUÏTAMENT la descripció detallada dels 6 passos
o sol·licita la informació addicional que necessitis aquí:

*Una vegada introdueixis el correu electrònic revisa la teva safata d'entrada. T'hem enviat un missatge amb l'enllaç per a la descàrrega del eBook.

Abrir Chat
1
Hola :) ¿En que te puedo ayudar?
Hola! Tens algun dubte com fer una Jornada de Portes Obertes Online?